Rochii de Mireasa Cluj

Salon Trésor, Amazing Moments

Cel mai pur amestec de eleganta prin simplitate


Rochii de mireasa Justin Alexander ClujSalonul de rochii de mireasa Trésor din Cluj-Napoca a fost creat pentru a da viitoarelor sotii rochii de mireasa fara cusur.

In salonul din Cluj, trupul tau se va infrupta dintr-o comoara de rochii de mirese. Experienta specialistilor nostri din Cluj arata ca pentru a reusi nu doar sa arati, ci si sa te simti precum o zeita, ai nevoie de un singur lucru: o rochie de mireasa perfecta, care sa te faca sa radiezi.

Alaturi de o echipa tanara si ambitioasa din Cluj, am reusit sa ridicam originalitatea si inventivitatea in materie de rochii de mireasa si alte servicii, la rang de arta. Valorile in care credem ne-au transformat intr-un grup profesionist, care are un cuvant greu de spus pe piata nuntilor si a rochiilor de mirese din Cluj.

Totul a fost posibil dupa ce am vizitat o multime de expozitii de rochii de mireasa din Europa si din Statele Unite ale Americii, unde se etalau cele mai noi tendinte in materie de rochii de mireasa.

Am gasit perfectiunea in SUA si am adus-o in Cluj

In 2016 am descoperit Justin Alexander si Lillian West, brand-uri de rochii de basm, elegante, expresive si unice. „Salon Trésor” Cluj este singurul salon de rochii de mirese din Romania care vinde exclusiv aceste brand-uri de rochii de mireasa.

Viitoarele mirese pot proba la Salon Trésor, Amazing Moments Cluj nu doar rochii de mireasa exceptionale, ci si voaluri splendide sau accesorii cu forme nemaintalnite.