Rochii de mireasa Oradea

Salon Trésor, Amazing Moments

Cel mai pur amestec de eleganta prin simplitate

salon-tresor-rochie-de-mireasa-signature

Daca esti din Oradea si vrei o rochie de mireasa sau o rochie de seara creata pentru o zeita, trebuie neaparat sa vezi si sa probezi rochiile aduse la Cluj, tocmai din Statele Unite ale Americii, de Salon Trésor, Amazing Moments.

Zeitele aleg Salon Trésor din Cluj. La fel fac si doamnele, domnisoarele si miresele istete din Oradea. Si asta pentru ca la noi designerii de rochii de seara si rochii de mireasa din Statele Unite ale Americii sunt la picioarele doamnelor din Oradea, iar ele sunt rasfatate cu rochii fara cusur.

Indiferent daca esti o viitoare mireasa sau ai un eveniment important in viitor, merita sa faci drumul din Oradea pentru ca vei fi mai mult decat incantata de gama bogata de rochii din oferta noastra. Rochiile aduse tocmai din SUA la Salon Trésor din Cluj sunt de o finete unica, iar invitatii tai din Oradea vor ramane cu imaginea unei mirese desprinse din legendele cu zeite.

Rochiile de mireasa si de seara te vor pune in valoare si-i vor lasa pe invitatii tai din Oradea fara rasuflare. Formele si personalitatea ta ne vor inspira, iar noi promitem sa-ti invaluim trupul intr-o rochie pentru tine si pe placul tau.

Gama de rochii de mireasa si rochii de seara oferite de Salon Trésor  este o marturie a starii de fericire. Chiar daca esti din Cluj sau din Oradea, programeaza o proba in salonul nostru si expertii nostri iti vor citi gusturile din priviri. Cei mai inspirati creatori de moda vor fi la picioarele tale, iar tu te vei simti cu adevarat frumoasa si usoara ca un fulg in ziua nuntii.

Te poti convinge de asta facand o programare pentru proba in salonul nostru. Mai ramane doar sa planifici calatoria de la Oradea spre Cluj.