Rochii de Mireasa Sighisoara

Salon Trésor, Amazing Moments

Cel mai pur amestec de eleganta prin simplitate

salon-tresor-rochie-de-mireasa-justin-alexander

Miresele din Sighisoara au o destinatie sigura pentru a-si gasi rochia de mireasa perfecta. Numai la Salon Trésor in Cluj poti gasi creatiile deosebite ale renumitei case de moda pentru mirese Justin Alexander. Si nu exista un moment mai bun decat acum pentru ca a sosit, taman din Statele Unite ale Americii, colectiile Justin Alexander, Signature, Sincerity si Lillian West.

Ca mireasa trebuie sa te strecori prin nenumarate roluri pentru a organiza nunta ideala si ca totul sa fie asa cum iti doresti. In acelasi timp este un tel important ca tu, mireasa, sa arati impecabil in ziua nuntii. Noi te invitam sa privesti mai incolo de Sighisoara si sa incerci ceva nou.

La Salon Trésor, Amazing Moments vei gasi o gama variata de rochii de mireasa si rochii de seara apartinand celor mai apreciati designeri de rochii de mireasa din lume, Justin Alexander. Materialele de cea mai buna calitate, nobile si rafinate, trecute prin mana unor designeri experimentati devin rochii de mireasa care sunt in ton cu ultimele tendinte in moda, dar care vor ramane mereu o piesa ce atrage admiratie. Asta pentru ca bunul gust si iscusinta cu care au fost realizate nu se demodeaza niciodata.

Specialistii nostri te vor ajuta negresit sa gasesti rochia care te va face sa te simti speciala in acea zi unica din viata ta. Noi suntem atenti la toate detaliile care conteaza pentru tine: ce-ti doresti de la rochie, ce te reprezinta, ce te avantajeaza. Experienta isi spune cuvantul si, impreuna cu recomandarile designerului, ne ocupam ca tu sa poti spune „Da” din tot sufletul.

Programeaza o proba la noi in salon chiar acum ca sa afli ce inseamna o rochie de mireasa conceputa si construita de un designer consacrat, precum si ce inseamna sa ai parte de sfatul unui specialist.