Rochii de Mireasa Timisoara

Salon Trésor, Amazing Moments

Cel mai pur amestec de eleganta prin simplitate

salon-tresor-rochie-de-mireasa-signature

Ai colindat toate saloanele de rochii de mireasa si inca nu ai gasit acea rochie care sa te faca sa te simti speciala? Atunci este timpul sa te orientezi si sa iesi din Timisoara.

La Salon Trésor, Amazing Moments in Cluj te asteptam cu rochii de mireasa deosebite, care reflecta ultimele tendinte din lumea modei, adaptate special pentru acea zi speciala. Rochiile noastre au privilegiul de a fi create de cea mai apreciata casa de moda pentru mirese tocmai din Statele Unite ale Americii, marca Justin Alexander.

Merita sa iesi din Timisoara

Garderoba noastra cuprinde modele de rochii de mireasa si rochii de seara create de designeri specializati din industria pentru mirese. Ei au ales materiale nobile si croieli ale caror maiestrie ar putea reprezenta mireasa secolului XXI care tine la traditia rochiei de mireasa impecabile, la inocenta si puritatea pe care aceasta le reprezinta.

Pe langa o gama variata de rochii desebite atat ca design, cat si din punct de vedere al calitatii, la noi vei avea parte de indrumarea unor specialisti care te pot ajuta cu recomandari, sfaturi, precum si putina intuitie ajutata de experienta. Noi vrem sa ne asiguram ca miresele noastre au parte de rochia potrivita pentru ziua nuntii.

Astfel, te invitam sa ne faci o vizita in Cluj-Napoca, iar pentru aceasta ramane doar sa proramezi o proba la noi in salon apoi sa pornesti intr-o calatorie din Timisoara.